η Ανοιξη Δημιουργός: marakos1948, Μάριος περιμένωντας την άνοιξη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Πως σε ζητάω πάντα Άνοιξη
που στα κλαράκια μπουμπουκιάζεις
κάθε σκέψη,
σαν τις χαρές της φύσης με κατάνυξη
χαϊδεύει ο ήλιος αμυδρά σαν θεία στέψη
κρινάκια, ρόδα μοσχοβόλησαν
κι η ντροπαλή η παπαρούνα πήρε ύφος,
τα όνειρα ενός μεσήλικα ροβόλησαν
τρυγώντας τις χαρές απ της ζωής
τον κήπο
κι εγώ ανέμελα στις στράτες περπατώ
θωρώντας μπρος την όμορφη εικόνα,
το καταπράσινο χαλί πατώ και στέκομαι
εκστατικός μπροστά στην παιχνιδιάρα
ανεμώνα
ΜZ
αχ έρωτα.τί κάνεις στις σιτεμένες καρδιές !!
ΥΓ επι του παρόντος μη ξεχάσετε "το παληό κατοστάρι"το Σάβατο στου Γκύζη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-02-2007 |