Όσα τραγούδια και να γράψω Δημιουργός: nickperakis, Νίκος Περάκης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόσα τραγούδια σου'γραψα μικρή μου,
που να μιλάνε για τον πόνο της ψυχής μου.
Τραγούδια με λυτρωτικούς τους στίχους,
τραγούδια που κατάργησαν τους τοίχους..
[I]Όσα τραγούδια και να γράψω,
πάντα στο τέλος τους θα κλάψω..
Οσο η μορφή σου θα με ζυγώνει
πάντα στο τέλος θα με πληγώνει![/I]
Πόσα τραγούδια σου'γραψα καρδιά μου ,
στα χέρια σου ακούμπησαν, γλυκά τα μυστικά μου..
Αυτά που απ'την καρδιά μου με πάθος αναβλύζανε
και τη γλυκιά σου χόρεψη, μ'αγάπη στροβιλίζανε..
[I]Όσα τραγούδια και να γράψω,
πάντα στο τέλος τους θα κλάψω..
Όσο η ψυχή σου κι αν με λυτρώνει
πάντα στο τέλος θα με πληγώνει![/I]
Πόσα τραγούδια σου'γραψα χαρά μου,
που σου ζητάνε να μη φύγεις μακρυά μου.
Τραγούδια που αγγίξαν την ψυχή σου,
στην αγκαλιά σφιχτά, κρατούσα τη μορφή σου!!
[I]Όσα τραγούδια και να γράψω,
πάντα στο τέλος τους θα κλάψω..
Όσο η καρδιά σου θα με ματώνει,
πάντα στο τέλος θα με πληγώνει![/I]
Nίκος Π.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-02-2007 | |