νεράϊδες ντυμένες στ'ασπρα Δημιουργός: satelsat, ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. δικός μου άγγελος και θάνατος μου.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info σαν έρθει η νύχτα σαν βγούν τα άστρα
θα βγούν νεράϊδες ντυμένες στ'ασπρα
θα βγούν να ψάξουν το άλλο εγώ μου
τον άλλη σκέψη μου,το άλλο μισό μου
θα έρθουν πνέυματα και ξωτικά
η ψυχή τα λόγια τους θα προσκυνά
θα γίνει έντονο το φώς ψυχής
θα πώ τα λόγια της δικής σου σιώπης
θα κοιτάω έντονα μόνο το μώβ
το χρώμα της καρδίας μου.το μώβ
δεν ζώ μονάχος είμαι μαζί μου
είμαι με άλλους είσαι μαζί μου
στους δρόμους βγαίνω και ψάχνω πάλι
μια νεράϊδα αγγελό σου να με κάνει
γιατί να είσαι μόνο δικός μου
δικός μου άγγελος και θάνατος μου
δικός μου δαίμονας και ενας θεός
ο δέκατος τρίτος, ξεχωριστός
για ΄σένα κατέληξα πάλι να γράφω
σε νιώθω κοντά μου μα εσυ λές: "ξεγράφω"
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-02-2007 |