Τι να κάνω Δημιουργός: Ηλίας Πολίτης Τραγουδάκι νότιο... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ας είχα στην καρδιά φωτιά να καίει
στάχτη να έχει μείνει ότι φταίει
Να είχα περιθώρια γι’ αγάπες
Αλήθειες , ψέματα και αυταπάτες
Να ήτανε τα μάτια σου φεγγάρια
Να σβήνω εκεί μέσα τα σκοτάδια
Και της ζωής μου όλα τα ρημάδια
Επιστροφές να κρύβουν και σημάδια
[I]Τι να κάνω κι εγώ
Λάθος δρόμο περνώ
Τι να κάνει κι ο χρόνος
Παλιός είναι ο πόνος
Τι να κάνεις κι εσύ
Μοναχή στη βροχή
Και η άδεια στιγμή σου
Μια συνήθεια κι αυτή[/I]
Ας είχα ένα όνειρο για σπίτι
Ψηλά στον ουρανό σαν το σπουργίτι
Σε εποχές γαλάζιες να πετάω
Με μια ευχή : «να μείνεις» θα μεθάω
www.eliaspolitis.gr
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-02-2007 |