Στάσου καρδιά μου Δημιουργός: nickperakis, Νίκος Περάκης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στάσου καρδιά μου, μη μου κλαις
το σ'αγαπώ πάψε να λες..
Αν δεν υπάρχει αγάπης πάθος,
αυτή η σχέση θα'ναι λάθος!
Στάσου καρδιά μου, μην πονάς,
την θλίψη, ρούχο να φοράς..
Δεν ήσουν η επιλογή της,
να'σαι για πάντα στη ζωή της!
Στάσου καρδιά μου, μην δακρύζεις,
μάθε ψυχές να ξεχωρίζεις..
Μέσα βαθειά τους να κοιτάζεις,
πριν τα αισθήματα μοιράζεις!
Στάσου καρδιά μου, εσύ δεν φταις,
το σ'αγαπώ, ξέρεις να λες!
Σ'ολους τους τόνους να το φωνάζεις,
τον έρωτά σου γλυκά μοιράζεις!
(R)
Έλα καρδιά μου, γέλα μου
στην θλίψη, χαμογέλα μου...
Δεν είναι όλη η ουσία,
σε μια ακόμα απουσία!!
Νίκος Π. 22-2-07
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-02-2007 | |