Οι Αλιμονοι (η άνοιξη)-new Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-αύριο μπαίνει η άνοιξη ψηλέα
-ναί,η εποχή της αναγέννησης της φύσης
-με τα λελούδια να μοσχοβλογάνε
-και τα δέντρα μ ανθισμένα τα κλαδιά έτσι?
-και τον ήλιο σα θερμοφόρα να πούμε
-φρονώ πως κατα βάθος είσαι ρομαντικός συγκάτοικε
- ξέχασα όμως το πιό ανοιξιάτικο ψηλέα μου
-ποιό είναι αυτό λοιπόν,ας ευφρανθούν τα ώτα μου
-και οι γάδαροι να βατεύουν τίς γαιδάρες
ΜΖ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-02-2007 |