Ονειρου Φωνη Δημιουργός: alter, ....ιτη ...για καποιον που φυλω ακομη βαθια μες στην καρδια μου..και σε ολους εσας,λογω ανοιξης! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΟΝΕΙΡΟΥ ΦΩΝΗ
Μιαν εικονα,μια γλυκια πληγη
μυρου δακρυ,τεμνει τη σιωπη
Μιαν ανασα,ονειρου φωνη
μιαν αχτιδα,λιωνει το κελι
Φυσα φωτια,πυρωσε ολη η γη
φυσα φωτια,ζωη μες στο κορμι
Ζεστη ματια,κοκκινησε η ψυχη
ζεστη ματια,ανθισε το φιλι
Ρ/ Γελαστος καιρος
..Ανοιξη
μαγικος ρυθμος
Φως μου εσυ
Θαλασσα η ματια
και γλυστρω βαθια
ουρανου φωτια
κρατα με σφιχτα
...κρατα με σφιχτα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-03-2007 |