Χώρισα Δημιουργός: Paxatouridis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Την τελευταία φορά που χώρισα
με κουτσούλισε περιστέρι.
Πάει καιρός μα κάτι τέτοια τα θυμάσαι.
Τα θυμάσαι διότι η ετυμυγορία ήταν απλή:
"έχω ερωτευθεί άλλον."
Είναι κάτι σαν μη-επιλεκτική μνήμη.
Σα να φτερνίζεσαι σε καθρεύτη.
Σαν να ξεμένεις από ευχές και το μόνο που μένει
είναι να αρχίσεις τα " άλλα"
" Σιγά μη του σηκώνεται του μαλάκα."
" Ποιος αυτός ρε; Μαλάκας είναι."
Σαν το γεγονός το επομενο:
Πες ότι εκτροχιάζεται ένα τρένο στην Πάτρα κι εσύ είσαι στο Βερολίνο.
Σε νοιάζει;
Πες ότι απλά ο κόσμος είναι σκατά και αυτό είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθήσει..
Πες ότι ξανασηκώνεσαι΄από αυτη τη σφαλιάρα και συνεχίζεις..
Έχετε ακούσει πολλά τέτοια, θα έπρεπε να ήταν τραγούδι, δεν θα έπρεπε;
Η κοπέλα τα έφτιαξε με τον πιο μαλάκα που υπάρχει στο Σύμπαν.
Όχι σε αυτόν τον γαλαξία.
το Σύμπαν ολόκληρο.
Ο πιο μαλάκας από όλους.
Πιο μαλάκας και από μένα..
Πιο μαλάκας και από αυτή.. Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-03-2007 |