Τώρα ξέρω Δημιουργός: mikrimagissoula για ΄σένα μάτια μου... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάθε μου κύτταρο ήταν γεμάτο από εσένα
Κάθε μου κώδικας,περίμενε εσένα να λυθεί
Κι αυτή η αγάπη που σιγόκαιγε στα στήθια,
ήρθε στα μάτια σου να βρεί την αφορμή...
[B]Η ύπαρξή μου διαρκώς σ΄αναζητούσε,
σαν να σε γνώριζε η καρδιά από παλιά...
Τώρα ξέρω,ήταν μοιραίο να βρεθούμε
Δύο ζωές που κλέβουν λίγη απ΄τη χαρά...[/B]
Εσύ υπήρξες μέσα μου,πριν υπάρξεις στη ζωή μου
και κάθε ανάσα μου,μετρούσε το δικό σου ερχομό
Ησουν φωτιά που ξαγρυπνούσε στη ψυχή μου
και ένα όνειρο που βγήκε αληθινό... Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-03-2007 |