Φευγάτη καρδιά Δημιουργός: primavera, nikol δικός μου ο στίχος, αλλά σας πληροφορώ οτι καμμία σχέση δεν έχει με εμένα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φευγάτη καρδιά
Δικαίωμα δεν δίνω σε κανέναν
δεν δίνω πουθενά αναφορά
αν πρέπει λογική ν'ακολουθήσω
ή εκείνα που ζητάει η καρδιά
[B]Σου έταξα , μου έταξες αγάπη
ποιός σου ' πε οτι εγώ δεν σ' αγαπώ
έτυχε να 'ναι η καρδιά λίγο φευγάτη
και δεν ακούει σε αυτά που εγώ θα πώ[/B]
Κόντρα στην καρδιά εγώ δεν πάω
γιατί ένα πράγμα έχω μάθει απο παιδί
να παίρνω ότι θέλω κι αγαπάω
κι ας είναι ενάντια αυτό στην λογική
[B]Σου έταξα , μου έταξες αγάπη
ποιός σου ' πε οτι εγώ δεν σ' αγαπώ
έτυχε να 'ναι η καρδιά λίγο φευγάτη
και δεν ακούει σε αυτά που εγώ θα πώ [/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-03-2007 |