Οι Αλιμονοι ( νέα ζωή)-new Δημιουργός: marakos1948, Μάριος μια νέα ζωή για τους "αλίμονους"σ ένα τροχόσπιτο,προσφορά ανθρωπιάς Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
-
φτάσαμε κύριοι,ιδού το βασιλειό σας!
-ώώώώώ...βλέπεις κοντέ αυτό που βλέπω?
-έχει και πόρτα και παναθύρια,θα ζουρλαθώ!
-ας μπούμε και μέσα παρακαλώ,ακολουθήστε με
-όχι με τα τέσσερα βρέ φίλε μου,όρθιοι πλέον απο δώ και πέρα
-κάτσε μωρέ,δεν ξέμαθα ακόμις..
-λοιπόν ένα διπλό κρεβάτι,διαλέξτε ποιός θα κοιμηθεί
-έχει και σεντόνια ψηλέα και μαξιλάρια και κουβέρτες!
-φυσικά,σας έχω και καθαρές πυζάμες και εσώρουχα
-ψηλέα τσίμπα με περικαλώ,είπε ..πυτζάμες
-καλά δεν θυμάσαι ότι κάποτε τις φορούσαμε στό κρεβάτι?
-αυτά φορούσαμε μωρέ η μόνο τίς σκελέες?
-λοιπόν υπάρχει και μονό παιδικό κρεβατάκι,εκεί κοιμίζαμε τη Ζωή
-κατάλαβα,κατάλαβα..εκεί θα αραξοβολήσω εγώ δά
-εσύ χωράς βρε φίλε,εγώ θα περισεύω
-πού είσαι Προκρούστη !
-τα άλλα τα βλέπετε,ελπίζω αυτή η μικρή ασπρόμαυρη τηλεόραση να σας κάνει
-μα τί λές μανταμίτσα,μιά ζωή τα βλέπαμε όλα μαύρα και μου λές για ασπρόμαυρα?
-λοιπόν εγώ θα πάω στο σπίτι και το μεσημέρι θα σας φέρω φαγητό
-σε πιάτο θα φάμε δηλαδής?
-και με μαχαιροπήρουνα φυσικά
-αμάν θα βγάλουμε κανένα μάτι..
ΜΖ
υγ αποτελεί συνέχεια του τελευταιου επεισοδίου "η πρόταση" Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-03-2007 | |