Να μη θυμάσαι Δημιουργός: carlito Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σκούπισα το αίμα του καβγά
Το βλέμμα μου δε ράγισε
Δεν ξέρω τι με κράτησε
Μα ίσως όλα να ‘γιναν αργά
Έκλεισα τα μάτια μου σφιχτά
Δεν κοίταζα που έφευγες
Δε μ’ ένοιαζε τι έλεγες
Τα χέρια μόνο είχα ανοιχτά
Εγώ που ξέχασα ό,τι είχα να σου πω
Τώρα που έφυγες με τύλιξε το βράδυ
Να μη θυμάσαι θέλω πόσο σ’ αγαπώ
Για να στο λέω μόνο εγώ μες στο σκοτάδι
Κοίταξα στα ίσια τη φυγή
Χαστούκισα τα λάθη μου
Και τράβηξα τ’ αγκάθι μου
Μα έτρεχε ακόμα η πληγή
Χτύπησα στην πλάτη τη ζωή
Και τώρα τι θα κάνουμε
Φοβάμαι θα πεθάνουμε
Δεν ξέρω πια να παίρνω αναπνοή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-03-2007 |