Οι Αλιμονοι ( μια γυναίκα μόνη) -επεισ-3- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ούφ μας κούρασε η γριά ψηλέα,αλλά χαλάλι της..
-χαλάλι της συγκάτοικε,τόσα μας προσφέρει η εγγονή της και με τόση καλοσύνη
-μωρέ να σου πώ κάτι τίς,νά το έχω εδώ και δεν μούβγαινε..
-για λέγε λοιπόν,αλλά μίλα ψιθιριστά αν είναι κάτι το απρεπές
-μωρέ είδες τη Γιασμίν πόσο ομόρφηνε?
-ναί είναι μια πανέμορφη νεαρή κυρία..
-πώς τη βγάζει εξι μηνες που λείπει ο άντρας της χωρίς νταχτιρντί να πούμε?
-είσαι αιχρός,ντροπή σου..δεν βρίσκεται η αγάπη αναμεσα στα σκέλια μωρέ
-μα τι μου λες βρε ψηλέα,θηλυκό ειναι ..καίγεται το πράμμα της,εμένα θα μου πείς?
-να σε ρωτήσω κάτι μιας και επέστρεψες στη ζωώδη φύση σου?..
-για λέγε λοιπόν,είμαι όλος αυτιά παραμορφωμένε μου
-αν η γυναίκα σου αρρώσταινε έξι μηνες και δεν έκανες έρωτα μαζί της θα την απατούσες?
-αμέ άκου λέει ,άμα με γαργάλευε το απο κάτω μου,τα ρωτάς?
-τότε δεν θα ένοιωθες αγάπη για κείνη,θα φερόσουνα σαν αγρίμι χωρίς συναίσθημα
-κανένας δεν κρατιέται ψηλέα χωρίς σέξ,παραμύθια μου γουλαντρίζεις?
-κρατιούνται όσοι αγαπούνε φίλε μου βαθειά και με είλικρίνεια
-και πως την βγάζουνε να πούμε μωρέ?
-κάνουνε υπομονή για να γευθούνε το τέλειο,το μοναδικό !
-δηλαδής?
-το συνάγγισμα ψυχών και σωμάτων φίλε μου !
ΜΖ Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-03-2007 | |