Μ' άσπρο και μπλε Δημιουργός: Tinkie, Χρυσάνθη Οταν οι ψίθυροι της ψυχής συναντούν τα κύμβαλα της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού και της λογικής μου, τότε... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με το σεντόνι που σκεπάζεις τη φωτιά
θαρρείς οι φλόγες δε σε καίνε
και το κορμί δεν υποφέρει
Μα είναι του χρόνου πιο βαθειά η λαβωματιά
από τα μάτια σου που κλαίνε
κι από της δύσκολης της ώρας το μαχαίρι
Πώς το μπορείς σε δυό κομμάτια να μοιράζεσαι
αλλού τα χρόνια σου περνάς κι αλλού τα ζεις
Σκόρπιες εικόνες μιας ζωής που τη φαντάζεσαι
μ'άσπρο και μπλε να ζωντανεύουν θα τις δεις
Μ' άσπρο και μπλε παλεύεις χίλιες ζωγραφιές
που μοιάζουν πληγωμένα χάδια
πάνω στης άγνωστης ψυχής όλα τ'ακόρντα
μα ξεγλιστράς απ' του καημού τις συντροφιές
αφήνεις τα θλιμμένα βράδυα
κι ανοιγοκλείνεις κάθε φόβου σου την πόρτα Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-03-2007 |