Ταξίδια Δημιουργός: neyro, Μάχη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ταξίδια έγειραν στις πλάτες μας !
Δρόμοι μας παίρνουν μακριά
και οι ίδιοι δρόμοι μας φέρνουν πίσω !...
Δάκρυα αποχωρισμού και αγκαλιές καλωσορίσματα ,
σιγοπαλεύουν μέσα μας !
Ταξίδια ξεσηκωμοί ,
ταξίδια σε χρώματα
και άλλα στη θλίψη μιας γιορτής
και ενός θανάτου ………
Περιφορές βάναυσες, χρωματιστές
αναγκαστικές ,καταδικασμένες ……….
Τοπία μας ζωγραφίζουνε !
Σε βουνά, σε θάλασσες, σε σπίτια ………
Μες σε εικόνες ζούμε !
Το καράβι, ο βράχος ,το πεζούλι , το σπίτι …..
εγώ ,εσύ ,εμείς εσείς …….
Ταξίδια , στο χώρο ,στο χρόνο ,στις στιγμές !
Μέσα μας !
Στα συναισθήματα μας !
Ταξίδια λαμπερά , θλιμένα ,
τολμηρά ,απόκοσμα !!
Περιφορές βάναυσες, χρωματιστές
αναγκαστικές ,καταδικασμένες:!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-03-2007 | |