Αποψε Δημιουργός: katerina, Κατερινα Αποψε & παλι κοντα σας! Για αλλη μια φορα προτεινω συναντηση της παρεας για ενα ʽολοι μαζιʽlive! Μη με παρετε παλι με τις πετρες... (& τις ντοματες...) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αποψε μιλα μου με λογια που ξεχασαμε
Τραγουδισε μου για αγαπες μαγεμενες
Βαλε να πιουμε ολες τις πικρες που μας καψανε
Να ξορκιστουν αυτο το βραδυ μεθυσμενες
Αποψε μιλα μου
Ανατριχιλα μου
Για παραμυθια & ιστοριες περασμενες
Αποψε φιλα με με ολη σου τη δυναμη
Να ζαλιστω απο τη γλυκα των χειλιων σου
Ειναι η ζωη σκληρη & εγω νιωθω αδυναμη
Ν αντισταθω στο μαυρο χρωμα των ματιων σου
Αποψε φιλα με
Στ αστερια στειλε με
Ν ανεβω στους γαλαξιες των χειλιων σου
Αποψε σφιξε με επανω στο κορμι σου
Ν αγκαλιαστουν τα κυτταρα μας κουρασμενα
Πιες την ανασα μου & κανε με δικη σου
Να εξοντωσουμε ολα τ απωθημενα
Αποψε σφιξε με
Μ ερωτα πνιξε με
Να ξεψυχισουν τ ονειρα τα πεταμενα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-09-2004 |