Οι Αλιμονοι-(ο οβελίας) -επεισ 36- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-καλημέρα σας παιδιά..
-ωωωωω..καλώς τα θεία βρέφη να πούμε
-καλή σας ημέρα κυρία Φωτεινούλα,καλημέρα κύριε Μαράκο
-πως τα πάτε με τον οβελία σας,βλέπουμε πως καλοψήνεται το αρνάκι σας
-αχ τί τγαβάμε με τούτους εδώ που μας τους στείλατε,πεγιδγομιάζουνε όλη τη νύχτα..
-και μείς παραφάγαμε χθες το βράδυ με τα γαρδουμπάκια αλλά λέμε σήμερα να το περπατήσουμε
-και που θα πάτε μανταμίτσα Φωτεινούλα με τον Μαγάκο σας να πούμε?
-λέμε να παμε στο ζωολογικό κήπο να δούμε τα ζωάκια
-μα δεν τα βλέπετε εδώ κυγία μου,νάτοι τγώνε ωμές τις πέτσες πγίν ψηθούνε..
-ε είχανε καιρό να απολαυσουνε πασχαλινο τραπέζι,αφήστε τους να χαρούνε
-δεν είπαμε να μη χαγούνε κύγιε Μαγάκο,αλλά δεν θα αφήσουνε ούτε τη σούβλα
-βρε ούστ αναγουλιάρα χανουμ μπουρέκ που θα μας θίξεις και απο πάνω
-ήρεμα κοντέ σήμερα δεν βλαστημούμε..τή θεία
-α η μικρή Ζωίτσα,τι όμορφη που είναι,να την πάρω αγκαλίτσα?
-μα φυσικά κυρία Φωτεινούλα
-δώστην και σε μένα καλή μου,μου λείπουνε τα εγγονακια μου
-δεν πιστεύω ψηλέα να κάτσουνε να περιδρομιάσουνε το αρνί μας
-ντροπή μωρέ,σήμερα φιλευουνε όλο τον κόσμο
-καιρός να φεύγουμε κυρίες και κύριοι,καλοφάγωτο
-να πάτε στο καλό και να χαρείτε την βολτούλα σας
-και πάλι Χριστός Ανέστη..
-αληθώς,αληθώς...πάγε τα χέγια σου κοντέ απο τ αυγά
-απλά τα ξεφλούδιζα τρελοκαμπέρω,τι σου πέρασε απ το μυαλό?
-μόνο που τα ξεφλούδιζες πονηγέ απο τα μέσα πγός τα έξω
ΜΖ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-04-2007 | |