Ουρανέ Δημιουργός: primavera, nikol Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [color=purple]Κράτα μου θέση ουρανέ
δίπλα απ'το φεγγάρι
στείλε και κάποιον απο εκεί
να έρθει να με πάρει
Θέλω να δώ απο ψηλά
τι βλέπουνε τα άστρα
να ψάξω την αγάπη μου
και πίσω απ' τα κάστρα
Αν τύχει σ' άλλη αγκαλιά
να είναι το μωρό μου
τότε με μιας απο εκεί
ρίξε με στο κενό μου
Μα αν είναι κάπου μόνο του
κι εμένανε ζητάει
ρίξε την σκάλα σου ουρανέ
κοντά του να με πάει
Κι αν δεν θελήσει να με δεί
δεν θέλει να με πάρει
κράτα με ουρανέ εκεί
δίπλα απ'το φεγγάρι[/color]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-04-2007 |