Έχει ο καιρός γυρίσματα Δημιουργός: zucchero, Kατερίνα Τις ευχές μου σε όλους, έστω και αργά.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόσες φορές νοστάλγησα
το βλέμμα των ματιών σου
πόσες φορές στερήθηκα
τη γλύκα των χειλιών σου
Έχει ο καιρός γυρίσματα
λέει μια παροιμία
για να τρυγήσεις τους καρπούς
νου θέλει και σοφία
Υπομονή, επιμονή,
αγάπη και μεράκι
έρωτας αγνός κι αληθινός
βάζει το λιθαράκι
Του Γολγοθά μου τον σταυρό
τον κουβαλούσα χρόνια
ήρθε η στιγμή της λύτρωσης
θα ζω μαζί σου αιώνια
Σ' αυτή; Στην άλλη τη ζωή;
Δεν έχει σημασία
μαζί σου να 'μαι καρτερώ
αυτή είναι η ουσία...[/I][/align][/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-04-2007 |