αν Δημιουργός: joyous, (χαρά) να ' μαι πάλι εδω.... η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει λιγάκι η δουλειά και βρίσκω χρόνο να σας απολάυσω!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αν σταματήσεις σε παρακαμπτήριο οδό
άπλωσε το δεξί σου χέρι
παράλληλα με τη σκέψη σου
δεν θα σου ανοίξει δρόμους
αλλά θα ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος
Αν πάλι , ενώ προχωράς
βρεθείς σε δύσβατο μονοπάτι
μην ταράζεσαι
άρπαξε τη σκάλα της ψυχής σου
και πέρνα απέναντι…
Αν είσαι ο εαυτός σου…. όλα τα μπορείς!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-04-2007 |