Ο επίλογος της αρχής παγώνοντας το χρόνο Δημιουργός: oulaloum, Αντώνης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο επίλογος της αρχής παγώνοντας το χρόνο
Πίστευα πως να αγαπάς είναι πράγμα απλό
Ευτυχώς οι αυταπάτες μου γκρεμίστηκαν
με τον χειρότερο τρόπο
Κι εγώ που ζούσα στο παιχνίδιασμα των άστρων
έμεινα να αναζητώ άγονους βυθούς,
να σκοτώνω καλοκαίρια.
Κατόπι πούλησα ό,τι χρειαζόμουν
μαζί με τη ζωή μου.
Περιμάζεψα από τη βρομιά όση χαρά, νόθη έστω,
άντεξα και βάλθηκα να θυμηθώ ένα μονάχα
βράδυ.
Και νομίζω χαμογέλασα για μια στιγμή.[I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-04-2007 |