To τροχαίο Δημιουργός: jenny I Elada ehi ta protia ton thanaton apo trohea ,alla o elinas den vazi myalo,pini ke odigi.Kani to kefi tu ke skotonete Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Αυτό το ταξίδι τους ήτανε μοιραίο
Όλοι τσακίστηκαν σε ένα τροχαίο
Ο οδηγός ήταν σκνίπα μεθυσμένος
Ήταν και στην ταχύτητα εθισμένος
μεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο
αλλά ένας έφτασε στο νεκροτομείο
Χολωμένος τώρα πικρά μετανιώνει
Η θλίψη και η τύψη τον σκοτώνει
Το γλέντι το μετέτρεψαν σε κηδεία
Όταν πιοτό βλέπει του φέρνει αηδία
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-04-2007 |