Στάζει το αίμα Δημιουργός: primavera, nikol Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B][align=center][color=red][font=tahoma]Με κόκκινο στυλό απόψε γράφω
το αίμα απ' τις λέξεις να κυλά
κι αφού, όσα με πόνεσαν θα γράψω
την κόλλα θα πετάξω στην φωτιά
Μα όταν η μελάνη στο χαρτί μου
την πρώτη έχει κάνει επαφή
πονάει και ματώνει η ψυχή μου
στη θύμιση γιατί, έρχεσαι εσύ
Και όσο η ώρα προχωράει
όλο και κοκκινίζει το χαρτί
στάζει το αίμα απ'την καρδιά μεσ'το στυλό μου
κι απ'το στυλό μου μεσ'την κόλλα τη λευκή[/color][/font][/align][/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-04-2007 |