ο παρανοικος Δημιουργός: jimo_jo, dimosthenis φορμα μιχαλη δελτα με παραδοξη αρμονια(οχι τετραστιχα) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info οι ανθρωποι με κοιτανε και
γελανε
περπατω και αυτοι χασκογελανε
γιατι γιατι
στον υπνο μου βλεπο ενα
κροταλια να με σφιγγει'
ξυπνο και νιωθω κατι να με
πνιγει
οι ανθρωποι με κοιτανε
καιγελανε
περπατω και αυτοι χασκογελανε
στους τοιχους γραφουνε για
μενα
αραγε ειναι αληθεια η μηπως
ψεμα?γιατι γιατι
οι ανθρωποι με κοιτανε και
γελανε
περπατω και αυτοι χασκογελανε
χασκογελανε repeat
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-04-2007 |