Μίλα μου Δημιουργός: primavera, nikol parlami, parlami senza dire niente (αφιερωμένο στην Ηλιαχτίδα, έτσι απλά....) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B][align=center][color=blue][font=tahoma]Μίλα μου
μίλα μου , χωρίς να πείς τίποτα
ένα σου βλέμμα είναι αρκετό
για να ακούσω εκείνα που η καρδιά σου κρύβει...
Μίλα μου
μίλα μου , περιμένω να ακούσω τη σιωπή σου
μεσω αυτής ,
θα σταματήσω την καρδιά σου να σιωπά...
Μίλα μου
μίλα μου , μα μην βιάζεσαι...
θα είμαι εδώ , μέχρι τα μάτια σου να κλείσουν,
μάτια μου...
Μίλα μου
μίλα μου , χωρίς τίποτα να πείς...
Τα μάτια σου, τα λένε όλα...[/color][/font][/align][/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-04-2007 | |