Οι Αλιμονοι (έρωτες)-ε- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ε γείτονα..μπορώ να σου εμπιστευθώ κάτι?
-ότι θέλεις κοντέ,γιαυτό υπάρχουνε οι φίλοι άλλωστε
-είμαι..ερωτευμένος ψηλέ!
-υγιές συναίσθημα και με ποιά παρακαλώ?
-με μία νοσοκόμα..
-και πως το κατάλαβες ότι είσαι ερωτεύμενος?
-να ,νοιώθω ένα φτερούγισμα στην καρδιά..
-εκείνη νοιώθει το ίδιο?
-πού να ξέρω μωρέ,δεν την ρώτησα
-μπορεις να το διαπιστώσεις όμως
-με ποιό τρόπο γείτονα,πες μου σε παρακαλώ..
-οταν σε βλέπει πως αντιδρά?
-χαμογελάει και μου λέει πόσο γλυκούλης είμαι...
-α πρέπει ναναι φούλ ερωτευμένη μαζί σου..
-πρέπει να είναι, έτσι?
-τυχεράκια ,το "έριξες" το κορίτσι
-μετά όταν σηκώνομαι απ το κρεβάτι..
-ά προχωρημένα πράγματα βλέπω..
--τι γίνεται όταν σηκώνεσαι απ το κρεβάτι?
-με κερνάει πορτοκαλάδα !
-αυτό θα πεί έρωτας.. μετά αναψυκτικού!
-για συνέχισε ερωτιδέα..
-μετά μου βάζει ένα τσιρότο
-τσιροτο?..σε ποιό τμήμα δουλεύει αν επιτρέπεται?
-στην αιμοδοσία
ΜΖ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-05-2007 |