Nα 'μουνα μαζί σου απόψε Δημιουργός: primavera, nikol Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][align=center][color=red]Nα 'μουνα μαζί σου απόψε
αγκαλιά σου κι ας καώ
να ' σουνα εδώ κοντά μου
απ' το όνειρο να βγώ
[B]Είσαι μια επιθυμία
που είναι δύσκολη να βγεί
κι αν αστέρια έχουν πέσει
έχει η ευχή μου σκοτωθεί
Είσαι μια επιθυμία
που αν θα βγεί αληθινή
όσα αστέρια έχω ρίξει
θα στα στρώσω για χαλί[/B]
Να ' σουνα μαζί μου απόψε
να ζεστάνεις τη βραδυά
να ' μουνα εκεί κοντά σου
να καούμε στη φωτιά[/color][/align][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-05-2007 |