Ο γάτος ο Μήτσουλας Δημιουργός: elesofPoros, Φωνή βοός Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Στο σπίτι μας εμεις εδω
δεν εχουμε αρσενικό
παρά μονάχα τον μπαμπα
και τρεις κυρίες στη σειρα
"Εισαι ετοιμη;" ρωτανε
τα κορίτσια μεταξυ τους σαν μιλανε
και το ιδιο φυσικα
λενε και για τον μπαμπα
"Θα πάει μακρυα αυτο;
θέλω εν΄αρθρο αρσενικό
αφου δεν εχουμε ενα γυιό
κάτι άλλο θε να βρω "
Ειπα καποια μερα εγω
τρώγοντας ενα αβγο
Κι ηρθε ο Μήτσουλας , ο γάτος
μαυρος-ασπρος και καστρατος
να και κατι και σε -ος
"ωραιος" , "ομορφος","ζωηρός"
Εντάξει κι η γραμματική
οχι ολα πια σε -η
τελικα ηταν απλό
Μήτσουλα σ΄ευχαριστω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-05-2007 |