ήθελα ακόμα Δημιουργός: BonnieJo, Ιωάννα Παπαδοπούλου ήρθε η άνοιξη, άνοιξα κι εγώ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήθελα να σου μιλήσω ακόμα
κι όμως, άρχισα να χοροπηδώ από βουνό σε βουνό
στο νησί του αιώνιου καλοκαιριού μας
κάθε βράδυ αποδημώ
προς ισημερίες και άκριες
Ήθελα να σου μιλήσω ακόμα
μα μας πήρε ο ποταμός απ’ το χέρι
και πετάξαμε
με τη φορά του ανέμου
ζευγάρια προσγειώθηκαν όλες μου οι καταλήξεις
στο άλλο μισό του κρεβατιού σου
Λέξη δεν είπα˙
μ’ ένα κλικ μόνο κλείδωσα στην αγκαλιά σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-05-2007 |