Αγαπα Με Αν Τολμας Δημιουργός: ORLANDINA, ΜΑΡΙΑ Αφιερωμενο στους ερωτες που γεννιουνται μεσα απο μια δυνατη παιδικη φιλια! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τολμας ή οχι;
...Το παιδικο μας παιχνιδι στην ακρη ν’ αφησεις,
και σα γυναικα μια φορα να με δεις;
Τολμας ή οχι;
...Την αληθεια απο μενα κι απο σενα μην κρυψεις,
πως ο ενας μοναχα για τον αλλο ζει;
Τολμας ή οχι;
...Να μου πεις θαρραλεα ΄΄σ’ αγαπαω΄΄, ΄΄σε θελω΄΄,
και ποτε να μη ζουμε ξανα χωριστα;
Αν τολμας ειμαι εδω,
Μα κι αν παλι φοβασαι εγω μενω για σενα εδω!
--΄΄ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ΄΄--
ΤΟΛΜΩ!!!!!!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-05-2007 |