Δε σου κρύβω Δημιουργός: Spartinos, Νικολακάκος Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δες τον ήλιο π' ανατέλλει
Τον αγέρα που φυσά
Το φιλί που στάζει μέλι
Μες, στο αίμα σου κυλά.
Δες πως λάμπει η σελήνη
Πως πετάνε τα πουλιά
Τη φωτιά μου που δε σβήνει
Όταν μ' έχεις αγκαλιά
R : Δε σου κρύβω πως για σένα
Ζώ, υπάρχω, αγαπώ
Και τα όνειρά μου όλα
Αποκτήσανε σκοπό
Δε σου κρύβω την αλήθεια
Και στα μάτια σε κοιτώ
Είσαι 'συ ο έρωτάς μου
Και τρελά σε αγαπώ
Δες τα αστέρια πως κοιτάνε
Τις σταγόνες της βροχής
Τις καμπάνες που χτυπάνε
Απ' τα βάθη της ψυχής
© Copyright, Νικολακάκος Γεώργιος (spartinos) Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-05-2007 |