Ταξιδι Μυστικο Δημιουργός: name_dsp, Dimitris Spanakis Ερωτευμένοι της γης απολαύσετε τον έρωτα μακριά από τους ανθρώπους και το πολιτισμό. Ο έρωτας σας κινδυνεύει από τη παρουσία τους!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[B][align=center]ΤΑΞΙΔΙ ΜΥΣΤΙΚΟ
Πάμε μαζί να φύγομε ταξίδι μυστικό
στη τύχη και όπου η μοίρα μας μάς βγάλει
σε ένα κόσμο των ονείρων μαγικό,
ή σε παρθένο δάσος, ή σε έρημο ακρογιάλι.
Τις μέρες θα είμαστε άλογα
να τρέχομε παράλογα
σε πράσινα λιβάδια
κι εγώ θα γίνομαι βοριάς
κι εσύ θα γίνεσαι νοτιάς
να σμίγομε τα βράδια.
Μες το λιοπύρι της έρημου
να μη σε κάψει ταίρι μου
ο ήλιος, εγώ δέντρο
θα γίνομαι και στη σκιά
θα απολαμβάνεις τη δροσιά
στου κύκλου μου το κέντρο.
Χυμούς με αγριοστάφυλα
θα κάνεις και τριαντάφυλλα
θα κόβω να σε ντύνω
και τους χυμούς γουλιά γουλιά
με αγκαλιές και με φιλιά
θα πίνεις και θα πίνω.
Πάμε μαζί να φύγομε ταξίδι μυστικό
στη έρημο, στη θάλασσα ή στα παρθένα δάση
σε ένα κόσμο των ονείρων μαγικό,
να μην υπάρχει άνθρωπος εκεί να μας ματιάσει.
*Ο*[/align][/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-05-2007 |