Τα κρυφά μας σημάδια Δημιουργός: Tinkie, Χρυσάνθη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ελα δίπλα μου τη σκιά μου να φτάσεις
μέσα στα καλοκαίρια που ξενυχτάς
και σκορπάς
έναν ήλιο που καίει ζητάς ν' αγκαλιάσεις
και στα μ΄ρη που ζήλεψες κι αγαπάς
θες να πας
Πάμε αστέρι μου καλοκαίρι μου
στους κρυμμένους χειμώνες
που δε διώξαμε κι έτσι σπρώξαμε
πιο βαθειά τις βελόνες
τα κρυφά μας σημάδια
στης ψυχής τα σκοτάδια
γίναν φώτα γαλάζια νότα
μη μείνει η σκέψη μας άδεια
Ελα δίπλα μου τώρα που συννεφιάζει
πήγαινε με ταξίδια στις αγκαλιές
που φυλάς
για τις ώρες που ο φόβος δε σε φωνάζει
για τις ώρες που στη ζωή μου μιλάς
και κυλάς Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-05-2007 |