όλοι μας στην ζωη εχουμε αγαπήσει και έχουμε πονέσει παρα πολύ....
το χειρότερο απόλα είναι να αγαπας, να πληγώνεσαι και να ξανακάνεις τα ίδια λάθη.....
μοναξια υπάρχει όταν κι ο ίδιος σου εαυτός δεν σε αντέχει..........
αραγε υπάρχει κάπου το άλλο μισό του καθενός , όπως λένε;