Ευτυχία, λησμονημένη φίλη Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ Παρακινούμενος από το σημερινό «Είν’ αυτό ευτυχία» της Άθης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ευτυχία, λησμονημένη φίλη
Η ευτυχία ποτέ.. δεν χτυπάει την πόρτα
δεν σου κάνει σεφτέ.. ούτε δίνει ραπόρτα,
δεν θα δεις πουθενά.. : «εδώ ζει η ευτυχία»,
δεν κερδίζεται πια,.. ούτε καν στα λαχεία !
δεν θα νιώσεις γι αυτή.. ότι είναι παρούσα
είναι μεν υπαρκτή,.. μα μονίμως παθούσα.
Η ζωή σου χαρές.. πολλαπλές σου προσφέρει
με στιγμές λαμπερές.. σου γεμίζει το χέρι,
έχεις μέσ’ στη ζωή.. μια γλυκιά ευφορία
μα ποια είναι αυτή.. δεν σου βγαίνει' απορία.
Η αιτία γνωστή :.. το νιρβάνα σου αλώνεις
ξέρεις ποια είναι αυτή.. κι όμως δεν τη δηλώνεις…
Μ’ αν ποτέ αισθανθείς.. ότι κάτι σου λείπει
ξαφνικά, και βρεθείς.. να σε ζώνει η λύπη,
τότε μόνο θα δεις.. τι σημαίνει Ευτυχία
πόσο ήσουν ψευδής.. -πλημμελής αστοχία !-.
Θα ’ναι όμως αργά.. τον παλμό της να πιάσεις
θα τη μάθεις σωστά,.. όταν πλέον την χάσεις !
-.-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-05-2007 |