Οι Αλιμονοι(ο δίχρονος) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -μέραααααααα
-μπά, μπά σε βλεπω πολύ κεφάτο συγκάτοικε
-γιούπυυυυ,νοιώθω σαν πύραυλος παραμορφωμένε μου
-δηλαδή ανανεώθηκες αν αντελήφθην καλώς?
-ουουουου,πήγα κι ήρθα στο μεγάλο χωριό γκαζωμένος
-μη μου πείς,πως έκανες και τζόγκινγκ ?
-αν έκανα λέει,έφαγε τη σκόνη μου μια μπέμ μπέ
-με κοροϊδεύεις? Και πως έγινε αυτό το θαύμα?
-κοίταξε τούτο το μπουκάλι,το κατέβασα μονορούφι ψες βράδυ
-μα αυτό είναι ηλιέλαιο φίλε μου !
-ε και τι μ αυτό δικέ μου?
-μα αρχίσανε να το αποσύρουνε μάνι, μάνι απ τα ράφια
-γιαυτό και πήγα πουρνώ,πουρνώ στη μαρκέτα παραμορφωμένε μου
-δηλαδή?
-να πάρω τα μπουκάλια που πετούσανε να πούμε
-για να τα κάνεις τί συγκάτοικε?
-εγώ ξέρω τι να τα κάνω, αλλά αλλού είναι το πρόβλημα να πούμε
-για πές μου λοιπόν το πρόβλημα σου
-να,βάλε το αυτί σου στην κοιλιά μου και άκουσε με
-πάφ..πάφ..πάφ..πάφ..πρρρρρρρρρ
-ακούγονται περίεργα τα έντερα σου
-φοβάμαι μη με γράψουνε για ηχορύπανση παραμορφωμένε μου
-και γιατί να σε γράψουνε για ηχορύπανση συγκάτοικε ?
-βλέπεις μούλαχε ηλιέλαιο για δίχρονο κινητήρα
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-05-2007 | |