κοιταζω Δημιουργός: maraki, Mαρία ????? Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info koιταζω για λιγη αγαπη
για λιγη ανθρωπια
να φυγει το δακρυ
να ερθει η χαρα
για καποια φιλια
αγαπη αγνη
που γραφει
η ιστορια μυαλο και ψυχη
κοιταζω τον εαυτο μου
στα ματια και ρωτω
που χανω τον καιρο μου
στον κοσμο αυτο
ανοιγω τα βιβλια
και γλυστρα σιωπη
γιναμε θυρια
σε αδεια φυλακη
μοναξια μου αντεξε
και που ξερεις
καποτε θα ερθει αυτη
το πονο να γλυκανει
να σε βγαλει απο την
φυλακη τον πονο σου
να αγιανη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-05-2007 |