Ο χορός Δημιουργός: Today Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Περνούν οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια
Και εγώ εδώ, για πάντα εδώ.
Και περιμένω, τι περιμένω;
Άλλο ένα χτύπημα με τον καιρό.
Κυλούν οι ώρες και τα λεπτά ξεφεύγουν
Και είμαι εδώ, ακόμα εδώ
Σαν ένα άγαλμα που δε γερνάει
Μόνο που φθείρεται με τον καιρό.
Οι εποχές περνάνε, τα πάντα αλλάζουν
Μα η καρδιά μου, εδώ, χτυπάει πάντα στον ίδιο το ρυθμό
Σ’έναν χορό μόνο για σένα
Με δίχως τέρμα και δίχως σκοπό.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-05-2007 | |