φαντάσου τον λυκειάρχη σου στην κρεμάλα Δημιουργός: Paxatouridis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Την σκότωσα την Μαρία
Και έγινε αντρας και με κυνηγάει
Η Μαρία...
τι φεγγάρια είδαμε μαζί
ως το φθινώπορο που μας στοίχειωσε και
σε πεθαμένη αργκό μου είπε:
τα χαλάσαμε
κι εγώ, θλιμμένος στο ουίσκι
την έντυσα άντρα μετά
για να νιώθω καλά
εγώ, μόνο εγώ,
ο μάγος της απελπισίας
η αργκοσκωτόστρα της επιφάνειας
σαν ανθρωπος , αν έχω πόνο τον κρύβω...
η τον σκοτώνω
γιατί μου είπε:
''κοίτα μην κολλάς τώρα...''
σιχαμένη αργκό...
άδειες μέρες γεμάτες Μάριους...
βαρετά πλανητικά συστήματα γεμάτα Μάριους
Μάριε
η
αργκό
έχει
βιαστει
απο πολλούς
εσύ
πως
τα
καταφέρνεις
έτσι;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-05-2007 |