Οι Αλιμονοι ( η μεταμόρφωση-(ε)- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος άντε και ένα χαρωπό και ουχί χαροπό σήμερις,ψυχοπλακωθηκα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ψηλέα μου κάνεις μια μεγάλη χάρη?
-σαν τί δηλαδή?
-να μωρέ,θέλω να με κάνεις να φαίνομαι πιό νέος
-και για ποιό λόγο παρακαλώ?
-να με μεταμορφώσεις κομματάκι να πούμε..
-μα δεν είμαι η καλή νεράιδα και εσυ η Σταχτοπούτα
-ξέρεις,..υπάρχει μια μικρούλα που καθαρίζει σπίτια πιό κατω και με καψούρεψε
-και θέλεις φυσικά να σου βάλω μαλλιά στην καράφλα,έτσι δεν είναι?
-ναί,ναι,έφερα και τούτα δώ,αν θέλεις το κάνεις μπορετό να πούμε..
-μια σφουγγαρίστρα για μαλλιά δηλαδή και..
-.. και ψαρόκολα και κάμελ μαύρο για να τα βάψεις
-κάτσε λοιπόν να σε φτιάξω έφηβο και με μακριά μαλλιά
-άχ τί ωραία,έχει και κολώνια η σφουγγαρίστρα το πρόσεξες?
-ναί κάτι περίεργο μυρίζει,αλλά νομίζω πως δεν θα σε εμποδίσει να την "ρίξεις"
-μετά με το κάμελ θα βάψεις μαυρη τη σφουγγαρίστρα,γκέ γκε?
-μη σε νοιάζει εσένα,θα πέσει ξερή η μικρή απ τη μαυρίλα σου !
-αχ,πες μου τέτοια,πές μου τέτοια να φτιάχνομαι !
-κύριοι,κύριοι βοηθήστε με σας παρακαλώ
-τί τρέχει κυρία Γιασμίν?
-ψάχνω για τη σφουγγαρίστρα μου,μόνο τον κουβά της βρήκα..
-και γιατί τόσο άγχωμένη μανταμίτσα μας?
-είχα μαζέψει τα τσίσα της μικρής και δεν πρόλαβα να την ξεβγάλω!
ΜΖ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-06-2007 | |