Δύσκολες στιγμές Δημιουργός: jenny afieronete stin mitera mu pu pernai dyskoles stigmes se mia kliniki Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δύσκολες στιγμές
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Καίεσαι έξω από την πόρτα του χειρουργείου
Δείχνεις ήρεμη , το στομάχι σου έγινε κόμπο
είσαι ώρα μπλέγμένη στις ίνες του μαρτυρίου
έστησες καρτέρι για της πόρτας τον βρόντο
Η μάνα αγκομαχάει στο κρεβάτι του πόνου
Έτσι πρέπει και πώς μπορεί να τα΄ποφύγει
Το λαχείο της ήταν στο πέρασμα του χρόνου
να κλάψεις θέλεις αλλά κρύβεις το μαντύλι
Καλή μου δώσε ακόμα μία φορά την μάχη
αντρίκεια απώθησε τον Χάρο μακριά σου
με αμείωτη ορμή καταπολεμησε την βλάβη
θα νικήσεις, θα τα καταφέρει η καρδιά σου!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-06-2007 |