παιχνίδια με τον διάβολο Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Στον ανεξάντλητο balistreri.. εδώ που τα λέμε πάντως.. το 6660 είναι προκλητικό!! χα,χα!! Νά 'σαι καλά... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μην με κοιτάς κατάματα
Είμαι διαβόλου κάλτσα
Σε πιάσανε τα κλάμματα
Μα δεν αλλάζω φάτσα!...
Μην με αγγίζεις.. τη λεπρή
Μπάνιο έκανα πριν μήνες!
Την βγάζω πια με αλκοόλ
Χασίς και ασπιρίνες!!!...
Μην με φιλάς στα χείλη πια
Μου σάπισαν τα δόντια!
Φοράω τη μασέλα μου
Και βάλε το στα πόδια!...
Και μην τολμήσεις να μου πεις
Πως κι έτσι σου αρέσω!!!
Καιρό έψαχνα τον διάβολο
Κι εδά θα τον βαρέσω!!!...
3-6-2007
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-06-2007 |