Ποιανού Θεού εφεύρεση; Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Διαβολο-συνέχεια... καλό σας βράδυ!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ποιανού Θεού εφεύρεση
Είναι αυτός ο κόσμος;
Με πνίγουνε τα γιασεμιά
Τα κρίνα και ο δυόσμος...
Ποιανού διαβόλου η λησμονιά
Που με το ζόρι πίνω;
Τα λόγια μου και τα φιλιά
Σ' ένα κενό τα δίνω...
Ποιανής αγάπης ο καημός
Με κάνει και ματώνω;
Αφού δεν είναι γυρισμός
Γιατί να σ' ανταμώνω;...
Ποιάς λογικής τα κάγκελα
Φυλάκισαν το φως μου;
Εσύ ήσουν ο έρωτας
Ο φίλος.. ο αδερφός μου...
Ποιάς νύχτας το φεγγάρι σου
Δακρύζει και ματώνει;
Ο χρόνος - λένε - είναι γιατρός
Μα εμένα με σκοτώνει...
3-6-2007 Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-06-2007 |