Φαύλος Κύκλος (ε) Δημιουργός: name_dsp, Dimitris Spanakis Αφιέρωμα στην ημέρα του περιβάλοντος! Σήμερα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B]ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
- Πρόσεχετο σώμα σου.
Εκεί κατοικεί η ψυχή σου!
- Πρόσεχε το σπίτι σου.
Εκεί κατοικεί το σώμα σου!
- Πρόσεχε το περιβάλλον σου.
Εκεί κατοικεί το σπίτι σου!
- Πρόσεχε το πλανήτη σου.
Εκεί κατοικεί το περιβάλλον σου!
- Πρόσεχε το σύμπαν.
Εκεί κατοικεί ο πλανήτης σου!
- Πρόσεχε το θεό σου.
Εκεί κατοικεί το σύμπαν!
- Πρόσεχε τη ψυχή σου.
Εκεί κατοικεί ο θεός σου!
- Πρόσεχε το σώμα σου.
Εκεί κατοικεί η ψυχή σου!
*Ο*[/align][/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-06-2007 |