Φρούδες ελπίδες Δημιουργός: Αριάδνη20/08, Αθηνά Κάποιες φορές, ενώ θες κάτι τόοοοοσο πολύ, το συμπαν συνομωτεί εναντίον σου. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Δεν πρόλαβα να πω ένα αντίο...
Δεν ήξερα πως κάποιος είχε αντιστρέψει την κλεψύδρα μας.
Πέρασα δώδεκα ολόκληρους μήνες με μία
δειλή φλόγα ελπίδας να τρεμοσβήνει μέσα μου.
"Ίδια μέρα, ίδιο μέρος;"
Δεν ήθελα να αναστηλώσω το καλοκαίρι.
Σκόπευα στο ένα κύμα παραπάνω.
Μα όταν διάβηκα τις πόρτες με μια βαλίτσα όνειρα στο χέρι
η ίδια ψυχρή φωνή - Θεέ μου, τι φρικτές αναμνήσεις -
χαρωπά σχεδόν μ' ενημέρωσε πως έλειπες.
Ούτε που με βοήθησε με τα χυμένα τριγύρω χρώματα.
Τι καιρό κάνει στο Παρίσι αγάπη μου;
Εδώ βρέχει.
Χρόνια τώρα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-06-2007 |