Ποτε Δημιουργός: stigmi .. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Δεν φτάνει μια ζωή να πολεμώ
Αν κρύβομαι ποτέ δεν θα νικήσω
Τους φόβους σου κατάματα κοιτώ
Και όλες τις στιγμές κατάχαμα τις ρίχνω
Φεύγει ο χρόνος μα είμαι ακόμα εδώ
Από έναν μάταιο κύκλο προσπαθώ να βγω
Αβάσταχτος ο δρόμος που κρατώ
Στα χέρια την καρδιά μου πιάνω και χτυπώ
Σε νιώθω πλάι μου μα δεν είσαι εδώ
Πιάνω άλλο ίσκιο και σαν τρελή λυγίζω
Απ την καρδιά μου λες θα φύγεις μα είσαι πάλι εδώ
Και ανάσες ψάχνω και τους δυο να ζήσω
Είσαι εδώ μα εγώ σε νιώθω μακριά
Γονάτισε η ψυχή μου και αφόρητα πονά
Ποτέ δεν μου έφυγες μακριά απ την ματιά
Σε κοίταζα ..σε κοίταζα.. ώσπου έλιωσες καρδιά.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-06-2007 |