Μου έχεις λείψει πολύ Δημιουργός: pussycat, Νάγια Για τον Γιάννη.,... ένα πολύ ξεχωριστό φίλο μου.,... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θυμήθηκα τα παλιά
Όσα περάσαμε μαζί
Στο λέω πραγματικά
Μου έχεις λείψει πολύ
Δέθηκα μαζί σου
Με ενα τρόπο αλλιώτικο
Έζησα μαζί σου
Κάτι το πρωτόγνωρο
Δεν σε ήξερα πολύ
Ίσως και καθόλου
μα απ’τη πρώτη στιγμή
την αγάπη ένιωσα του κόσμου όλου
ήσουνα για μένα
φίλος κολλητός
δεν ήσουν σαν τους άλλους
ήσουν ξεχωριστός
της καλοσύνης η πηγή
ήταν τα δυό σου ματια
και όταν είμασταν μαζί
ένιωθα πως ήμουν στου παραδείσου τα παλάτια
το καλοκαίρι αυτό
που όπου να ‘ναι θα ‘ρθει
παρέα θα ‘μαστε εμείς οι δυό
δεν θα μείνουμε μονάχοι
μακάρι στιγμές να ζήσουμε
όμορφες και καλές
αυτές τις διακοπές να κάνουμε
τέλειες, ξεχωριστές......
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-06-2007 |