Ειναι φορες Δημιουργός: maraki, Mαρία Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info είναι φορές
που θέλεις να κοιμάσαι
γιατί πονάει λιγότερο η σιωπή
κι άλλες στιγμές
που κλαις γιατί φοβάσαι
τα σκόρπια μέσα σου γιατί
γιατί σε πάει ο έρωτας ταξίδι
κάπου στα σπλάχνα της φωτιας
κι εγώ γελάω γιατί το ξέρεις ήδη
ποιος είναι μάτια μου ο φονιάς
είναι φορές
που θέλεις να μεθύσεις
στις πολιτείες τρίγυρνάς του νου
και συναντάς
υγρές τις αναμνήσεις
μα εσύ γυρνάς τα μάτια σου αλλού
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-06-2007 |