Ερωτας Δημιουργός: mistiriodis, lithi αφιερωμένο σε όσους έχουν πληγωθεί απο τον έρωτα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info μεθυσμένοι στίχοι γύρω απο μια παθιασμένη αγάπη
δακρυσμένα φεγγάρια ακολουθούν αραχνουφαντα όνειρα
κρυμμμένες σιωπές αποκαλύπτουν ανεξήτηλες αναμνήσεις
σταλακτίτες έρωτα λιώνουν με το φως της ψυχής
λευκά σκόταδια κορτάρουν ματωμένες φωνές
πληγωμένα κορμιά λυτρώνονται απο πόνους αβύσσεων
άδειοι λεωφόροι πενθούν για τελειωμένες αγάπες
εφιάλτες δακρύζουν για την αμετάβλητη μοίρα
κι εσύ σε μια γωνιά τραγουδάς,τραγουδάς τον έρωτα
τον κρυφό δολοφόνο μας ,τον μακρινό θαυμαστή μας.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-06-2007 |