Μπύρες Δημιουργός: silmariel Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έχεις πιεί μπύρες
πολλές μπύρες
όταν δεν καταφέρνεις
να πείς σωστά
μια απλή λέξη
όταν δεν ξέρεις
κατά πού πρέπει
να πηγαίνει το μετρό
για να γυρίσεις σπίτι
όταν χαμογελάς χαρούμενα
μα δεν είσαι
και δεν μπορείς
να θυμηθείς γιατί
δεν είσαι
ούτε για ποιό λόγο
ξεκίνησες να πίνεις
μα το πρωί
θυμάσαι το όνομά του
και τον τρόπο
που ήρθε το τέλος
μα αντί να πονάς
νιώθεις μια μουδιασμένη θλίψη
τότε ξέρεις πιά πως
έχεις πιεί μπύρες
πολλές μπύρες
και πρίν αρχίσεις
να ξερνάς πόνο
καλύτερα είναι
να ξαναρχίσεις
να πίνεις. Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-06-2007 |